PS5 Dualsense Wireless Controller Nova Pink, 9728399

Raspoloživost:

Na zalihi


Dostupno u poslovnicama:
Poslovnica Petrinja, Poslovnica Sisak, Poslovnica Zagreb, Webshop
Ista cijena za sve načine plaćanja!

74,90  (564,33 kn)

Odaberi gotovinsko ili plaćanje po ponudi i zgrabi dodatnih 5% popusta na istaknutu cijenu!

Fiksni tečaj konverzije: 1€ = 7,53450 Kn

Na zalihi

PS5 Bežični upravljač DualSense™, boja Nova Pink, Haptic feedback, Adaptive triggers, Built in mic & headset jack 3.5mm, create button, motion sensor, integrated speaker.

Poboljšajte svoje noći igranja na konzoli PS5 s ovim elegantnim upravljačem koji je dostupan u dvjema različitim, gotovo neprimjetnim, nijansama crne boje.

Produbite svoja osjetila
Bežični upravljač DualSense za konzolu PS5 nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije, dinamičke adaptivne okidače i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn.

Dodirne povratne informacije
Osjetite fizičke povratne informacije o događajima u igri uz dva aktuatora koji su zamijenili tradicionalne vibrirajuće motore. Ove dinamičke vibracije u vašim rukama mogu simulirati osjećaje svega, od okoliša do trzaja različitog oružja.

Adaptivni okidači
Iskusite različite razine sile i napetosti dok komunicirate sa svojom opremom u igri i s okolišom. Od zatezanja sve čvršće uzice luka do naglog kočenja u jurećem automobilu – sada možete osjetiti fizičku vezu s onim što radite i što se događa na zaslonu.

Ugrađeni mikrofon i priključnica za slušalice s mikrofonom
Razgovarajte s prijateljima na mreži uz ugrađeni mikrofon ili povežite slušalice s mikrofonom s priključnicom od 3,5 mm. Jednostavno u trenu isključite snimanje zvuka uz pomoć namjenskog gumba za isključivanje zvuka.

Gumb stvori
Snimite i emitirajte najlegendarnije trenutke svoje igre uz gumb stvori. Oslanjajuc´i se na uspjeh revolucionarnog gumba SHARE, gumb „stvori“ nudi igračima više načina za stvaranje igračkih sadržaja i emitiranje avantura uživo diljem svijeta.

Ikona igranja u vašim rukama
Preuzmite kontrolu uz pomoć evoluiranog dvobojnog dizajna koji kombinira legendarni intuitivni izgled s poboljšanim palicama i novoosmišljenom svjetlosnom trakom.

Poznate značajke
Bežični upravljač DualSense zadržao je mnoge značajke upravljača DUALSHOCK®4, koji se vraća za novu generaciju igranja.

SKU: 1090404 Kategorija:
Proizvođač

Raspoloživost

, , ,

Jamstvo

Na osnovi 0 komentara

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ocijeniti “PS5 Dualsense Wireless Controller Nova Pink, 9728399”


Još uvijek nema komentara.