Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PS5

Raspoloživost:

Na zalihi


Dostupno u poslovnicama:
Poslovnica Petrinja, Webshop
Ista cijena za sve načine plaćanja!

29,90 

Odaberi gotovinsko ili plaćanje po ponudi i zgrabi dodatnih 5% popusta na istaknutu cijenu!

Na zalihi

Doživite uspon Milesa Moralesa koji kao novi junak svladava nevjerojatne, eksplozivne nove moći i postaje vlastita verzija Spider-Mana.
U najnovijoj avanturi u Marvel’s Spider-Man svijetu, tinejdžer Miles Morales prilagođava se svom novom domu dok slijedi stope svog mentora, Petera Parkera, kao novi Spider-Man.

Ali kad žestoka borba za moć prijeti uništiti njegov novi dom, ambiciozni junak shvati da s velikom moći dolazi i velika odgovornost. Da bi spasio sav Marvel’s New York, Miles mora zauzeti ulogu Spider-Mana.
Uspon Milesa Moralesa

Miles Morales otkriva eksplozivne moći koje ga odvajaju od mentora Petera Parkera. Ovladajte njegovim jedinstvenim, bio-električnim napadima i prikrivenom kamuflažnom moći zajedno sa spektakularnim akrobacijama sa mrežom, gadgetima i vještinama.
Rat za moć

Izbio je rat za kontrolu nad Marvel’s New Yorkom između zatajene energetske korporacije i visokotehnološke kriminalne vojske . Sa svojim novim domom u srcu bitke, Miles mora naučiti cijenu postajanja herojem i odlučiti što se mora žrtvovati za veće dobro.
Živahni novi dom

Istražite snježne ulice svog novog, živahnog i užurbanog susjedstva dok Miles traži osjećaj pripadnosti. Kad se crte između njegovog osobnog života i života u borbi protiv kriminala izbrišu, otkrite kome može vjerovati i kakav je osjećaj zaista biti kod kuće.

SKU: 1076266 Kategorija:
Proizvođač

Raspoloživost

,

Jamstvo

Na osnovi 0 komentara

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ocijeniti “Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PS5”


Još uvijek nema komentara.