fbpx

Prijenosno računalo ASUS Vivobook X571LH-WB711 / Core i7 10750H, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1650 4GB, 15.6″ FHD, Linux, crno

Raspoloživost:

Nema na zalihi


8.352,00 kn

Nema na zalihi

ASUS X571 opremljen je najnovijim Intel procesorom 10. generacije koji daje bolji odaziv i glatkoću prilikom izvršavanja svih zadataka. Uz to opremljen je kvalitetnom GeForce GTX 1650 4GB grafičkom karticom, 8GB radnom memorijom te brzim SSD diskom kapaciteta 512GB.

Dizajniran za produktivnost i zabavu
Obzirom da koristi kompletno novu tehnoloiju komponenata može se koristiti ne samo u obradi videa i u poslovnom svijetu nego i za blago igranje igara.

Munjevite performanse
Nova Intel Optane i 3D NAND tehnologija, povećava obavljanje zadataka 1,35x brže u odnosu na PCIe gen. 3 SSD diskove pod multitaskingom i ostalim zadacima. Instalirajte aplikacije na SSD za izuzetno brzo vrijeme odziva, a isti možete koristiti i za pohranu filmova, glazbe, slika i ostalo.

Manje topline, više snage
X571 uvijek ostaje hladan sa svojim vrlo učinkovitim sustavom hlađenja s dva ventilatora. Iako je ovaj prijenosnik snažniji nego ikad prije, ostaje hladan pod bilo kojom radnjom i nakon višesatne upotrebe.

ASUS Splendid tehnologija
Uživajte u svijetu boja s ovom tehnologijom koja osigurava samo najbolje vizualno iskustvo. Pruža najbolje slike za bilo koju vrstu sadržaja. Sadrži dva načina prikaza:
– normalan način rada: idealan je za svakodnevne zadatke
– zivi način rada: optimizira kontrast za isporuku zapanjujućih fotografija i videozapisa.

ASUS Tru2Life
Video ekskluzivna tehnologija za poboljšanje videzapisa slična onoj koja se nalazi u vrhunskim televizijama. Koristi inteligentne softverske algoritme za optimizaciju oštrine i kontrasta svakog video okvira, tako da videozapisi izgledaju jasnije, detaljnije i realističnije.

Harman Kardon – audio sustav
ASUS u suradnji s Harmanom (stručnjacima za kućnu i automobilsku audio tehniku) postigao je odlične rezultate koji pružaju glasniji zvuk bez izobličenja – a pameto dizajnirani softver osigurava da ovaj prijenosnik pruža vrhunsko audio iskustvo.

SKU: 1067471 Kategorija:
Proizvođač

Raspoloživost
Jamstvo

Na osnovi 0 komentara

0.0 ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će ocijeniti “Prijenosno računalo ASUS Vivobook X571LH-WB711 / Core i7 10750H, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1650 4GB, 15.6″ FHD, Linux, crno”

Još uvijek nema komentara.